Google+
Home » Invatamant » După contestații, trei codreniști au obținut nota 10

După contestații, trei codreniști au obținut nota 10

de Mihaela NICULESCU

Surprize plăcute pentru trei codreniști, după reevaluarea lucrărilor. Eleva Diana Maria Boghiu a reușit să obțină două note de 10, după ce a făcut contestație la logică și istorie. După recorectare a primit 35 de sutimi la istorie și 30 de sutimi la logică, cu alte cuvinte a obținut notele maxime, la care se aștepta în urma examenului de Bacalaureat.

Cu media 9.90, obținută după contestații, Diana Maria Boghiu se situează pe locul doi în oraș, alături de colega ei, șefa de promoție Demetra Șușnea, și la 50 de sutimi de cea mai bună elevă din Bârlad, Elena Moraru și ea elevă a Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu”.

Conștienți că au făcut teze perfecte, alți doi codreniști au contestat notele primite, de această dată la matematică, unde sub nicio formă nu se poate vorbi de influența factorului subiectiv, cum se întâmplă la limba și literatura română. După contestații, ambii elevi au primit nota 10 la matematică. Ștefan Pașcanu a reușit să primească în plus 40 de sutimi și Andrada Balaban 35 de sutimi. Cu alte cuvinte, mediile generale a celor doi au crescut de la 9.38 la 9.61, respectiv de la 9.38 la 9.50. 

Cei trei codreniști sunt singurii din Bârlad care au obținut note de 10 după contestațiile la Bac.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: