Google+
Home » Sport » Nouă vasluieni de la CS “Liga de Est” participă la un stagiu de pregătire în Polonia

Nouă vasluieni de la CS “Liga de Est” participă la un stagiu de pregătire în Polonia

CS “Liga de Est” Vaslui participă până pe 16 iulie la Central Taekwon – Do Summer Camp BIAŁA PODLASKA. Din delegația vasluiană fac parte șapte sportivi și doi antrenori. Este vorba de Laura Munteanu, Matei Alexandru, Dragoș Florea, George Surugiu, Alin Moșuleț, Dragoș Chiriac, Sebastian Bîrleanu, Cristian Popa și Mihai Hondru.

La acest stagiu participă nu mai putin de 150 sportivi din opt țări: Letonia, Lituania, Rusia, Belarus, Polonia, Belgia, Cipru și România.

Vasluienii se vor antrena timp de 10 zile cu antrenorii lotului național al Poloniei, Master Jerzy Jedut (8 DAN), Master Tadeusz Loboda (8 DAN), Master Jaroslaw Suska (7 DAN), Robert Jasinski (4 DAN) și Andrej Kozlowski (2 DAN).

Participarea clubului “Liga de Est” Vaslui la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018, împreună cu participarea la stagiul Național de la Eforie Nord din luna august. Scopul este de a pregăti sportivii din cadrul clubului care au fost selectați în vederea participării la Cupa Europei pentru juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în luna octombrie la Sibiu.

“Am încredere că sportivii noștri se vor folosi la maxim de această oportunitate. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului Emil Racoviță Vaslui și părinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do. De asemenea apreciem contribuția arbitrilor și tuturor celor implicați în această activiate sportivă”, a declarat pentru Est News Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: