Google+
Home » Administratie » Viceprimarul Bârladului, Roxana Miron Feraru, este însărcinată!

Viceprimarul Bârladului, Roxana Miron Feraru, este însărcinată!

O veste cu adevărat fericită: viceprimarul Bârladului, Roxana Miron Feraru, și consilierul județean Ciprian Feraru vor deveni părinți.

Frumoasa viceprimăriță a Bârladului, în vârstă de 28 de ani, a aflat că va fi mămică în urmă cu câteva săptămâni. La evenimentele publice din ultima vreme, Roxana Miron Feraru și-a făcut apariția extrem de radioasă, iar mulți din cei care au studiat-o cu atenție i-au putut remarca sarcina, din ce în ce mai vizibilă.

Surse din anturajul viitorilor părinți ne-au spus că, deocamdată, cei doi nu au aflat dacă vor avea fetiță sau băiat, dar că nu au o preferință în acest sens. Bebelușul va veni pe lume undeva în cursul lunii ianuarie a anului viitor.

Contactată telefonic de reporterii Est News, viceprimarul Miron Feraru nu a fost prea generoasă în detalii, dar a confirmat că este însărcinată și că ianuarie 2019 va fi luna când familia se va mări.

Roxana Miron și consilierul județean Ciprian Feraru (39 ani) și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în septembrie 2016, atunci când au făcut o nuntă ca în povești.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm ca bebelușul care va veni pe lume să fie sănătos și să le împlinească viața în care merg deja, mână în mână, de aproximativ nouă ani! (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: