Google+
Home » Administratie » Cimitirul vesel: bârlădeni care pozează dezgropați!

Cimitirul vesel: bârlădeni care pozează dezgropați!

Despre Cimitirul ”Eternitatea” din Bârlad se pot spune multe, mai puțin faptul că este macabru. Pe alei, printre morminte, pe sub cruci și peste tot, atmosfera e plină de dinamism și diversitate.

Departe de noi să ne închipuim că cerșetorii, vagabonzii și bețivanii mai reprezintă o realitate a cimitirului bârlădean. Managementul impecabil al lui Iulian Bîca, șeful Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor, a făcut ca toate acestea să devină istorie. Tot ce a rămas de rezolvat a fost surprins de camerele noastre foto, dar să nu-i cerem imposibilul domnului Bîca, deoarece nu are puteri paranormale. Prin urmare nu are nicio soluție pentru bârlădenii care vor să pozeze dezgropați.

Eventual, prietenul domniei sale, primarul Dumitru Boroș, ar putea să profite de fenomenele bizare de la cimitir pentru a le transforma în puncte de atracție turistică. S-ar achita, astfel, de promisiunea din campania electorală, de transformare a Bârladului în ”centru turistic regional”. Dacă reușește să includă ședințele foto incendiare ale strigoilor de la ”Eternitatea” în aplicația de tip ”ghid turistic” pentru telefonul mobil (o altă promisiune de campanie), promitem să-l votăm încă o dată! (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: