Google+
Home » Invatamant » Concurență mare la titularizare în învățământ: 528 de candidați pe 138 de posturi

Concurență mare la titularizare în învățământ: 528 de candidați pe 138 de posturi

Un număr de 528 de candidați vor susține astăzi concursul de titularizare în învățământ, în condițiile în care, în acest an, au fost scoase la titularizare 138 de posturi, cele mai multe pe disciplinele educatoare și învățători. Alte 689 de catedre complete și 2.484 sunt disponibile pentru cei care doresc să lucreze în învățământ.

Fierbere mare în învățământul vasluian, astăzi, pentru cei care doresc să se titularizeze pe o anumită disciplină. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a scos la concurs 138 de posturi, cele mai multe fiind pe disciplinele educatoare (25), învățători (29) și educație fizică (14). Examenele vor avea loc în cele două centre stabilite la nivel de județ, respectiv liceele ”Emil Racoviță” și ”Mihail Kogălniceanu”, ambele din Vaslui. Pentru concursul de titularizare s-au înscris nu mai puțin de 528 de candidați.

Nu știm cu exactitate câți vor fi prezenți efectiv pentru că există 17 candidați, absolvenți ai anului 2018, care își pot valida fișele chiar în ziua concursului”, ne-a precizat inspectorul Dorina Nemțanu, din cadrul ISJ Vaslui.

La nivelul județului Vaslui, pe lângă cele 138 de posturi titularizabile, există 689 de catedre complete care vor fi repartizate în diferite etape stabilite conform calendarului Ministerului Educației. De asemenea, cei care doresc să lucreze în învățământ au la dispoziție alte 2.484 de catedre incomplete.

Rezultatele pentru concursul de titularizare vor fi afișate pe 18 iulie, atunci când va avea loc și examenul de definitivat în învățământ. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: