Home / Administratie / Primăria Vaslui pune un autocar la dispoziția rudelor căpitanului-comandor Florin Rotaru pentru a ajunge la înmormântarea acestuia

Primăria Vaslui pune un autocar la dispoziția rudelor căpitanului-comandor Florin Rotaru pentru a ajunge la înmormântarea acestuia

Primăria Vaslui a luat decizia de a pune la dispoziție un autocar rudelor și apropiaților care vor ca mâine să ajungă la Fetești, la înmormântarea căpitan-comandorului Florin Rotaru, cel care a murit în timpul unei demonstrații aviatice. Autoritățile locale vasluiene vor trimite și un reprezentant al primăriei la ceremonia de înhumare a pilotului de aviație, în condițiile în care acesta provine din municipiul Vaslui.

Autoritățile locale vasluiene nu au rămas indiferente față de suferința prin care trec rudele căpitan-comandorului Florin Rotaru, cel care și-a pierdut viața în urma accidentului aviatic de sâmbătă, de la Baza Aeriană Borcea. Astfel, primăria va pune, gratuit, un autocar la dispoziția rudelor și celor apropiați care vor să ajungă, joi, la înmormântarea de la Fetești a pilotului născut în municipiul Vaslui.

Prin demersul nostru, dorim să sprijinim, atât cât ne permite legea, familia îndurerată. Mâine (n.red.-miercuri), vom stabili ultimele detalii cu familia să vedem câte persoane își vor exprima intenția de a ajunge la ceremonialul de înmormântare. Dacă va fi cazul, vom suplimenta numărul de autocare. Este firesc să facem acest demers, având în vedere că cel care a făcut sacrificiul suprem pentru a salva mii de vieți provine din comunitatea noastră”, ne-a declarat primarul Vasile Pavăl.

Autoritățile vasluiene vor trimite la înmormântarea căpitan-comandorului și un reprezentant al primăriei care să depună o jerbă de flori în memoria eroului Florin Rotaru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bătălie mare pentru finanțarea proiectele transfrontaliere dedicate lui Ștefan cel Mare

de Dănuț CIOBANU Unul din ...

Găgești: Investiții în educație, sănătate și infrastructură rutieră

Autoritățile locale modernizează comuna de ...

Operă de artă pe clădirea DGASPC Vaslui, făcută cu sprijinul unor tineri instituționalizați

O adevărată operă de artă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: