Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Un bărbat de 59 de ani a murit pe stradă, în timp ce se îndrepta spre Grădina Publică, la o plimbare

ULTIMA ORĂ Un bărbat de 59 de ani a murit pe stradă, în timp ce se îndrepta spre Grădina Publică, la o plimbare

Tragedie în urmă cu aproximativ o oră, la Bârlad, unde un bărbat în vârstă de 59 de ani și-a pierdut conștiența și a căzut, ca secerat, pe trotuar. Incidentul s-a petrecut pe strada George Enescu (lângă fabrica de ulei). Un trecător a sunat la 112, iar la scurt timp în zonă a sosit și ambulanța.

”Echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. A fost declarat decesul, cauza fiind, deocamdată, necunoscută”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Bărbatul plecase de acasă în urmă cu o jumătate de oră și se îndrepta spre Grădina Publică, pentru o plimbare. Un bârlădean a observat din depărtare cum se oprește din mers și se clatină. Până să-i sară în ajutor, bărbatul s-a prăbușit pe trotuar, iar când a observat că nu mai respiră, trecătorul a sunat la 112.

”Bărbatul de 59 de ani era cunoscut cu patologie cardiacă. Se poate ca și căldura să fi fost un factor agravant. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare care au durat, conform procedurilor, 45 de minute”, ne-a declarat dr. Mariana Dohotariu.

Poliția Bârlad a fost chemată la fața locului și a deschis dosar de cercetare pentru moarte suspectă. Mai multe se vor ști după efectuarea necropsiei. (S.M.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: