Google+
Home » Invatamant » Au început înscrierile pentru sesiunea a doua a bacalaureatului

Au început înscrierile pentru sesiunea a doua a bacalaureatului

Circa 700 de elevi de clasa a douăsprezecea sunt așteptați la sesiunea de toamnă a bacalaureatului.

Înscrierea absolvenților de liceu pentru sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat se desfășoară în perioada 10-13 iulie. Sunt așteptați 771 de liceeni din județul Vaslui, care nu au obținut media șase. Sesiunea de toamnă a examenului debutează pe 20 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română, pe 21 august este programată proba scrisă la Limba și literatura maternă, pe 22 august, proba obligatorie a profilului, tot probă scrisă, iar pe 23 august se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării.

Probele orale vor începe cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se vor desfășura pe 24 și 27 august, pe 28 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, între 29-30 august, evaluarea competențelor digitale și examenul se încheie pe 30-31 august, când este programată evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a bacalaureatului vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16.00. În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16.00 – 20-00. În perioada 2-5 septembrie contestațiile vor fi soluționate, iar pe 6 septembrie vor fi afișate rezultatele finale. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: