Google+
Home » Social » Biletele de tratament mai scumpe cu circa 300 de lei

Biletele de tratament mai scumpe cu circa 300 de lei

Casa Județeană de Pensii Vaslui a afișat lista de alocare automată a noilor bilete de tratament din seria 11. Data de plecare în stațiuni este 26 iulie.

202 bilete au la dispoziție pensionarii și salariații care au depus o cerere la Casa Județeană de Pensii (CJP)Vaslui pentru a pleca în stațiunile balneare. Doar 33 dintre aceste bilete vor fi acordate gratuit.. Pentru achiziționarea celorlalte 169 de bilete beneficiarii vor suporta o contribuție în funcție de salariul brut al fiecăruia. În stațiunile de pe litoral vor ajunge doar 24 de persoane. Acestea vor fi cazate în hoteluri de două și trei stele la Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia, Saturn și Neptun și vor beneficia de trei mese pe zi. Prețul biletelor este mai mare mare, decât anul trecut, cu circa 300 de lei.

Biletele au fost alocate automat prin aplicația informatică, în ordinea de ierarhizare a punctajelor cererilor, în limita locurilor repartizate pe serii, stațiuni și hoteluri. La nivelul CJP Vaslui s-a constituit o rezervă de 3% din totalul biletelor de tratament balnear repartizate, necesară pentru soluționarea unor cazuri grave, cazuri sociale deosebite și altor cazuri care necesită tratament balnear de urgență.

Biletele de tratament neridicate se vor afișa pe 20 iulie și se vor vinde pe 23 iulie. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: