Google+
Home » Administratie » Boroș speră să poată

Boroș speră să poată

După ani de zile, ruinele fostului Punct Termic din strada N.N. Tonitza, fostă Cetinii, așteaptă încă un semn de la autoritățile locale bârlădene. Primarul Dumitru Boroș trage nădejde că într-un timp relativ scurt, în locul zidurilor insalubre va fi construit un centru de zi pentru bătrâni.

În conferința de presă pe care a organizat-o luni, edilul nu a explicat dacă va fi construit un centru de recreere sau unul medico-social pentru persoanele în vârstă. În schimb, a declarat că se lucrează în prezent pe Axa 13, la o investiție care va avea ca destinație Centrul de Zi pentru Bătrâni.

„Proiectul este depus de Primărie și se află în faza de analiză”, a precizat Dumitru Boroș.

Așadar, bârlădenii nu au decât să spere că proiectul va fi declarat eligibil și că primarul va apuca să semneze actul de finanțare. Dacă minunea se va întâmpla, ceea ce ne dorim cu toții, oamenii fără adăpost care și-au amenajat culcușuri în ruinele centralei vor trebui să-și caute alt acoperiș. Oricum, nici acesta nu e cine știe ce, pentru că, de la atâtea precipitații, chiar după ce nu mai plouă, apa se scurge zile întregi de pe acoperișul care o colectează. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: