Google+
Home » Justitie » Doi scandalagii din Buhăiești au fost reținuți de polițiști după ce i-au luat la bătaie pe cei care au avut ghinionul să le iasă în cale

Doi scandalagii din Buhăiești au fost reținuți de polițiști după ce i-au luat la bătaie pe cei care au avut ghinionul să le iasă în cale

Polițiștii de la Negrești au reținut doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, din satul Buhăiești, comuna Vulturești, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, din comuna Vulturești, au început să lovească mai multe persoane aflate în incinta unui magazin din satul Buhăiești, pe fondul unui conflict spontan. În urma acestui incident, o persoană a suferit leziuni în zona feței, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Vaslui.

În urma analizării celor petrecute polițiștii au dispus a doua zi reținerea pentru a 24 de ore a doi dintre ei, ceilalți fiind cercetați în stare de libertate (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: