Google+
Home » Administratie » Au așteptat degeaba echipa Aquavas Bârlad!

Au așteptat degeaba echipa Aquavas Bârlad!

de Mihaela NICULESCU

Locatarii scării B a blocului V 1-8, din strada Nicolae Iorga, au așteptat ieri dimineață mult și bine să vină echipa de la Aquavas Bârlad, pentru a pune în funcțiune instalația de distribuție pe orizontală. Cei mai mulți locatari s-au învoit de la serviciu, dar fără rost. Într-un târziu, Aquavas i-a anunțat că operațiunea se amâna cu încă o zi. Astăzi, oamenii vor trebui să se învoiască din nou pentru a putea fi acasă când muncitorii de la Aquavas vor veni să se achite de obligații.

„În urmă cu câteva zile, am fost înștiințați printr-un afiș lipit la scara blocului că până pe 12 iulie toți locatarii trebuie sa își facă instalațiile interioare, altfel vor rămâne fără apă. Ni s-a comunicat să rămânem joi, 12 iulie, acasă, pentru că la ora 9:00, se va face racordul. Noi ne-am conformat, dar cei de la Aquavas, nu. Sunt neserioși! Am avut multe discuții pe tema consumului de apă. De luni de zile, suntem nevoiți sa plătim în plus 7-8 metri cubi de apă de persoană, în afara consumului indicat de apometrul individual. În cele din urma, am hotărât să trecem pe noul sistem de contorizare cu apometrele montate pe casa scării. Speram ca așa vom plăti exact câtă apa consumăm în realitate” ne-a declarat Ilie Ifrim, proprietarul unuia din cele 10 apartamente ale scării cu pricina.

Contactat de reporterul Est News, Vasile Ungureanu, directorul Aquavas, sucursala Bârlad, a recunoscut că oamenii au fost lăsați sa aștepte, dar a crezut ca va reuși sa rezolve situația, care nu a depins de el: Până ieri, la ora 9:00, când trebuia sa montam apometrele, nu intrasem în posesia aparatelor, așa că, pentru a câștiga timp, am trimis mașina societății noastre la Iași să le aducă. Furnizorul a întârziat livrarea mărfii, așa ca nu am putut sa onoram ieri promisiunea făcută locatarilor din blocul V 1-8 de pe strada Nicolae Iorga”.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: