Home / Justitie / Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră

Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au descoperit, în portofelul unui bărbat, o carte de identitate cu însemnele autorităților române, ce s-a dovedit a fi falsă.

Valeriu R., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 45 de ani, a încercat să intre în țară miercuri, ca pasager într-un microbuz. În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, polițiștii de frontieră au cerut inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperită, în portofelul bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităților române. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a primit cartea de identitate de la un bărbat ale cărui date de identitate nu le cunoaște și trebuia să o predea unei persoane în Franța. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: