Home / Social / Elena Caranfil, tânăra artistă în make-up care a cucerit deja câteva vedete din showbizul autohton

Elena Caranfil, tânăra artistă în make-up care a cucerit deja câteva vedete din showbizul autohton

Elena Caranfil, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Bârlad, s-a făcut deja remarcată pe piața artei în make-up. Tânără talentată din Bârlad cochetează cu această pasiune încă de când avea 15 ani, fără să știe că viața îi va purta pașii spre această profesie și, mai mult, devenind chiar trainer pentru viitoarele artiste în make-up. Machiajul este o provocare fără limite și o plăcere imensă pentru tânără.

După cursuri extrem de cunoscute în România, Elena a ajuns să machieze și persoane publice din lumea mondenă, cum ar fi Anda Călin, mama copilului lui Liviu Vârciu, care a invitat-o la ea acasă pentru un make-up profesionist. Tânăra nu s-a lăsat până nu a ajuns în culisele de la Antena Stars și Kanal D pentru a-și arăta talentele în arta make-up-ului. Elena reușește performanța ca, doar cu ajutorul a câteva creioane și farduri, să modifice buzele, nasul și sprâncenele mai ceva ca un medic estetician.

„Este adevărat că încă de când eram mică cochetam cu această meserie, practicând pe colegele mele de la școala generală și liceu. Am muncit extrem de mult pentru a ajunge aici, dar știu că mereu mai am de învățat. Iubesc ceea ce fac și de aceea m-am decis să împărtășesc cunoștințele mele și cu alte domnișoare dornice de a învăța această meserie și voi preda teorie scrisă și practică la viitoare Academie de make-up din Bârlad”, a declarat pentru Est News, Elena Caranfil, make-up artist. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: