Home / Social / Elena Caranfil, tânăra artistă în make-up care a cucerit deja câteva vedete din showbizul autohton

Elena Caranfil, tânăra artistă în make-up care a cucerit deja câteva vedete din showbizul autohton

Elena Caranfil, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Bârlad, s-a făcut deja remarcată pe piața artei în make-up. Tânără talentată din Bârlad cochetează cu această pasiune încă de când avea 15 ani, fără să știe că viața îi va purta pașii spre această profesie și, mai mult, devenind chiar trainer pentru viitoarele artiste în make-up. Machiajul este o provocare fără limite și o plăcere imensă pentru tânără.

După cursuri extrem de cunoscute în România, Elena a ajuns să machieze și persoane publice din lumea mondenă, cum ar fi Anda Călin, mama copilului lui Liviu Vârciu, care a invitat-o la ea acasă pentru un make-up profesionist. Tânăra nu s-a lăsat până nu a ajuns în culisele de la Antena Stars și Kanal D pentru a-și arăta talentele în arta make-up-ului. Elena reușește performanța ca, doar cu ajutorul a câteva creioane și farduri, să modifice buzele, nasul și sprâncenele mai ceva ca un medic estetician.

„Este adevărat că încă de când eram mică cochetam cu această meserie, practicând pe colegele mele de la școala generală și liceu. Am muncit extrem de mult pentru a ajunge aici, dar știu că mereu mai am de învățat. Iubesc ceea ce fac și de aceea m-am decis să împărtășesc cunoștințele mele și cu alte domnișoare dornice de a învăța această meserie și voi preda teorie scrisă și practică la viitoare Academie de make-up din Bârlad”, a declarat pentru Est News, Elena Caranfil, make-up artist. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Talentatul bârlădean Gino Abaza, baterist în trupa Lidiei Buble

Un vis împlinit! Gino Abaza, ...

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: