Google+
Home » Social » Prefectul Eduard Popica și primarul Vasile Pavăl au trimis câte o coroană de flori la funeralii pilotului erou Florin Rotaru

Prefectul Eduard Popica și primarul Vasile Pavăl au trimis câte o coroană de flori la funeralii pilotului erou Florin Rotaru

Prefectul Eduard Popica a trimis o coroană de flori la funeralii de joi ale pilotului erou Florin Rotaru, cel care a salvat 4.000 de vieți la mitingul aviatic de la Borcea după ce a evitat prăbușirea MIG-ului pe care-l conducea în mulțime. Același gest l-a făcut și primarul Vasile Pavăl, care a pus și un autocar la dispoziția rudelor comandorului.

Autoritățile din județ s-au mobilizat și au fost alături de pilotului Florin Rotaru, cel care, sâmbătă și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic. Atât prefectul Eduard Popica cât și primarul Vasile Pavăl au trimis câte o coroană la funeraliile comandorului care s-a născut și copilărit în municipiul Vaslui. Reprezentantul Guvernului în teritoriu și-ar fi dorit să ajungă personal la înmormântarea lui Florin Rotaru, însă nu a putut din motive obiective legate de deschiderea centrului de transfuzii sangvine de la Vaslui.

Întrucât a venit o delegație de la București în vederea stabilirii necesarului de aparatură și mobilier pentru centrul de recoltare nu am putut să părăsesc Vasluiului. Însă, am trimis acea jerbă la funeralii și, sufletește, sunt alături de familia îndoliată, căruia îi transmit sincerele mele condoleanțe”, ne-a declarat prefectul de Vaslui.

Eduard Popica și-a fi dorit să ajungă la funeralii în condițiile în care a fost prieten cu Florin Rotaru. Cei doi se cunoșteau de când erau copii și se auzeau frecvent la telefon, iar, atunci când aveau ocazia, se întâlneau, fie la Constanța, fie la Vaslui, când pilotul venea să-și vadă rudele și prietenii.

Pe lângă coroana de flori trimisă printr-un reprezentat al Primăriei Vaslui, edilul Vasile Pavăl a pus la dispoziția rudelor și celor apropiați lui Florin Rotaru un autocar cu care să ajungă la înmormântarea de la Fetești. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: