Home / Social / Protecția Copilului a intervenit în cazul femeii din Fâstâci arestată pentru că ar fi făcut sex în prezența copiilor

Protecția Copilului a intervenit în cazul femeii din Fâstâci arestată pentru că ar fi făcut sex în prezența copiilor

Cei trei copii ai femeii din Fâstâci arestată pentru infracțiuni la viața sexuală după ce ar fi întreținut relații intime în prezența celor mici au fost preluați de Direcția de Protecție a Copilului. Autoritățile au constatat că există o situație de risc, mai ales că și tatăl celor trei frați, două fete și un băiat, se află în pușcărie.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a intervenit în cazul celor trei copii ai femeii de 30 de ani din Fâstâci, arestată în urmă cu o săptămână pentru infracțiuni la viața sexuală. Cei trei frați, de 11, 13 și 14 ani, au fost preluați și securizați în sistemul de protecție a copilului, după ce s-a constatat că micuții sunt într-o situație de risc. Și asta în condițiile în care și tatăl lor se află în spatele gratiilor pentru alte infracțiuni comise.

În urma sesizării făcută de poliție, minorii au fost preluați și securizați în sistemul de protecție a copilului până la clarificarea situației în cazul lor. Situația era una de risc pentru că ei au rămas fără vreun reprezentant legal. Se va evalua întreaga familie a micuților pentru a se stabili dacă sunt resurse în vederea creșterii și îngrijirii în cadrul familiei extinse”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Dacă băiatul de 14 ani a fost încredințat unei rude, cele două fete de 11 și 13 ani se află într-un centru rezidențial al DGASPC Vaslui.

Mama celor trei copii a fost arestată de Judecătoria Vaslui în urma anchetei desfășurată de polițiști sub coordonarea unui procuror. Organele de cercetare penală au stabilit că tânăra de 30 de ani nu avea niciun fel de inhibiții și întreținea relații sexuale cu diverși bărbați în locuință în prezența copiilor săi. O rudă de-a femeii a fost cea care a sesizat Poliția în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: