Home / Social / Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu probleme psihice, a dispărut de două luni din Bârlad

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu probleme psihice, a dispărut de două luni din Bârlad

Florin George Ariton a dispărut din Bârlad, din cartierul Podeni, pe 13 mai. Băiatul este cunoscut cu probleme psihice, acesta învățând la o școală specială în Vaslui. La data dispariției băiatul i-a spus tatălui său că merge la un prieten la care a lucrat fără forme legale, pentru a fi plătit. Văzând că orele trec și băiatul său nu mai apare la domiciliu, tatăl a început să îl caute. Căutările au fost inutile, așa că tatăl s-a adresat Poliției Bârlad.

La data dispariției, Florin purta o pereche de pantaloni de trening închiși la culoare, o șapcă și era încălțat cu o pereche de pantofi tot închiși la culoare. Din anumite surse, am aflat că acesta s-ar afla pe raza municipiului București și că ar fi consumator de etnobotanice.

„Băiatul meu are probleme psihice, el nu știa să vină acasă de la școala specială din Vaslui, unde a învățat, să ia microbuzul către Bârlad. Cum ar putea să ajungă singur la București? Sunt sigur că este plecat cu cineva. Toată lumea știe că este bolnav. Eu nu m-am certat cu el. Nu știu ce l-a determinat să plece. Vreau doar să îl găsesc și să îl aduc acasă. De două luni nu știu ce să mai fac și unde să îl mai caut”, a declarat, pentru Est News, tatăl lui Florin, Vasile Ariton.

„Sesizarea a fost făcută de tatăl acestuia la poliția municipiului Bârlad. Băiatul a fost dat în urmărire generală. Momentan nu avem vești, deoarece nu s-au sesizat plângeri precum că acesta ar fi în pericol. Rugăm toți cunoscătorii dacă l-au văzut să anunțe la 112”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bazinul de înot și polo din municipiul Vaslui intră la proiectare

Proiectul construcției unui bazin de ...

O troiță nouă, dedicată eroilor Revoluției din 1989, sfințită în Cimitirul ”Eternitatea” din Vaslui

O troiță nouă, dedicată eroilor ...

Peste 1.500 de copii, așteptați la Episcopia Hușilor pentru a se întâlni cu Moș Crăciun

Peste 1.500 de copii sunt ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: