Home / Social / Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu probleme psihice, a dispărut de două luni din Bârlad

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu probleme psihice, a dispărut de două luni din Bârlad

Florin George Ariton a dispărut din Bârlad, din cartierul Podeni, pe 13 mai. Băiatul este cunoscut cu probleme psihice, acesta învățând la o școală specială în Vaslui. La data dispariției băiatul i-a spus tatălui său că merge la un prieten la care a lucrat fără forme legale, pentru a fi plătit. Văzând că orele trec și băiatul său nu mai apare la domiciliu, tatăl a început să îl caute. Căutările au fost inutile, așa că tatăl s-a adresat Poliției Bârlad.

La data dispariției, Florin purta o pereche de pantaloni de trening închiși la culoare, o șapcă și era încălțat cu o pereche de pantofi tot închiși la culoare. Din anumite surse, am aflat că acesta s-ar afla pe raza municipiului București și că ar fi consumator de etnobotanice.

„Băiatul meu are probleme psihice, el nu știa să vină acasă de la școala specială din Vaslui, unde a învățat, să ia microbuzul către Bârlad. Cum ar putea să ajungă singur la București? Sunt sigur că este plecat cu cineva. Toată lumea știe că este bolnav. Eu nu m-am certat cu el. Nu știu ce l-a determinat să plece. Vreau doar să îl găsesc și să îl aduc acasă. De două luni nu știu ce să mai fac și unde să îl mai caut”, a declarat, pentru Est News, tatăl lui Florin, Vasile Ariton.

„Sesizarea a fost făcută de tatăl acestuia la poliția municipiului Bârlad. Băiatul a fost dat în urmărire generală. Momentan nu avem vești, deoarece nu s-au sesizat plângeri precum că acesta ar fi în pericol. Rugăm toți cunoscătorii dacă l-au văzut să anunțe la 112”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: