Home / Justitie / A intrat într-un bar din Bârlad și l-a înjunghiat pe patron, după care a fugit

A intrat într-un bar din Bârlad și l-a înjunghiat pe patron, după care a fugit

Patronul unui bar din municipiul Bârlad a fost înjunghiat, vineri, de un bărbat care după comiterea faptei a fugit de la fața locului. La fața locului au sosit imediat jandarmii, care au reușit să îl captureze ulterior pe agresor, pe care l-au predat polițiștilor pentru continuare cercetărilor.

“În jur orelor 16,30, patrula de intervenție a Jandarmeriei municipiului Bârlad a fost sesizată despre un scandal la un bar de pe strada Alexandru Vlahuță. La fața locului a fost găsită o persoană care sângera, fiind vorba de patronul barului. Jandarmii au observat agresorul care a încercat să fugă. Acesta a fost somat conform legii, apoi imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru întocmirea actelor de constatare”, a precizat plutonierul adjutant Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vaslui.

Polițiștii vasluieni continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a comis agresiunea. În funcție de rezultatul medico-legal și numărul de zile de spitalizare, va putea fi încadrată și fapta agresorului. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: