Google+
Home » Social » Bârlădenii au făcut furori la ”Mamaia copiilor”: piesa profesorului Dragoș Gheorghiu, cântată de Denisa Simion, locul II la Creație!

Bârlădenii au făcut furori la ”Mamaia copiilor”: piesa profesorului Dragoș Gheorghiu, cântată de Denisa Simion, locul II la Creație!

de Mihaela NICULESCU

Momente emoționante pentru Dragoș Gheorghiu, profesorul Școlii de Canto „Soul Music Art” din Bârlad. Juriul Festivalului Național de Creație și Interpretare „Mamaia Copiilor 2018” a acordat premiul II la secțiunea Creație pentru adolescenți piesei compozitorului bârlădean. Dragoș Gheorghiu a participat pentru prima oară la acest festival cu o piesă compusă de el, piesa „Nu mai cred”, pe care a încredințat-o elevei sale în vârstă de 13 ani, Denisa Simion.

„Sunt onorat că juriul festivalului mi-a apreciat creația, școala de muzică pe care o conduc nemaiparticipând până în acest an la secțiunea Creație. Trebuia să spargem și noi gheața și am reușit. Am încredințat piesa spre interpretare Denisei Simion, care a reușit prin prestația ei vocală să convingă juriul”, ne-a declarat Dragoș Gheorghiu.

Școala de Muzică „Soul Music Art” a fost premiată cu trofeul „Ovidius”, pentru cel mai mare număr de participanți la acest festival, fiind reprezentată de 14 copii care studiază canto sub coordonarea lui Dragoș Gheorghiu.

„Ne onorează trofeul «Ovidius», trofeul școlilor de canto din țară, prin care ni se recunoaște valoarea școlii noastre”, a mai spus Dragoș Gheorghiu.

Chiar dacă în acest an nu au reușit să obțină un loc pe podium la secțiunea interpretare, copiii de la „Soul Music Art” au dobândit experiență, care la va fi de folos la anul, când se vor reîntoarce pe scena festivalului. Valoarea concurenților din acest an a fost foarte ridicată, juriul având o misiune foarte dificilă în departajarea lor.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: