Home / Social / Tabără la Poiana Căprioarei, pentru copiii care au rămas fără case după inundațiile din județ

Tabără la Poiana Căprioarei, pentru copiii care au rămas fără case după inundațiile din județ

Copiii din localitățile vasluiene afectate de inundații vor avea o vară de vis: Prefectura Vaslui și Direcția Județeană de Sport și Tineret vor organiza o tabără gratuită la Poiana Teiului pentru copiii familiilor din județ ale căror case au fost inundate și dezafectate în urma evenimentelor meteorologice produse în luna iunie și iulie a acestei veri.

În comuna Grivița au fost mai multe curți și două case inundate, la începutul lunii iulie, dar și satele Banca, Băcani și Bogdănești au fost afectate de inundațiile produse.

În perioada următoare vom lua legătura cu primarii din comunele unde au avut locuințe afectate de inundații, pentru a vedea de câți copii este vorba. Cei care vor accepta vor merge la Poiana Căprioarei, unde vor beneficia de condiții moderne de cazare și masă, și vor participa la o serie de activități recreative. Pentru cei mici, tabăra pe care o pune la dispoziție gratuit DJST Vaslui va fi o mică alinare a suferinței și un sprijin pentru familiile afectate pentru a depăși acest moment din viața lor”, a declarat Eduard Popica, prefectul județului Vaslui.

În sprijinul Prefecturii și al Direcției Județene de Sport și Tineret al județului, a venit și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, care va asigura prezența pe durata taberei a cadrelor didactice care să supravegheze și sa creeze jocuri și activități pentru copii, așadar, un cadru didactic la un grup de maxim 10 minori. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: