Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers, în timpul unei dispute cu rudele

ULTIMA ORĂ Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers, în timpul unei dispute cu rudele

Caz incredibil petrecut în urmă cu aproximativ o oră: un bărbat de 31 de ani, a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, după ce ar fi deschis portiera mașinii în care se afla, aruncându-se pe carosabil, în timp ce aceasta rula pe raza localității Simila, comuna Zorleni.

Omul le-a povestit cadrelor medicale că gestul său a survenit după o altercație între rude, ce a avut loc în mașină. La un moment dat, nu a mai suportat cearta aprinsă și s-a aruncat. Versiunea victimei este contrazisă de șoferul autoturismului, de 41 de ani, tot rudă. Acesta  le-a declarat polițiștilor că ușa culisantă s-ar fi deschis accidental.

„Bărbatul este conștient și în stare stabilă. I se fac investigații medicale, în acest moment fiind în secția de radiologie”, a declarat, pentru Est News, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Se efectuează cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier luând declarații șoferului, în aceste momente”, ne-a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: