Home / Social / ULTIMA ORĂ Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers, în timpul unei dispute cu rudele

ULTIMA ORĂ Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers, în timpul unei dispute cu rudele

Caz incredibil petrecut în urmă cu aproximativ o oră: un bărbat de 31 de ani, a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, după ce ar fi deschis portiera mașinii în care se afla, aruncându-se pe carosabil, în timp ce aceasta rula pe raza localității Simila, comuna Zorleni.

Omul le-a povestit cadrelor medicale că gestul său a survenit după o altercație între rude, ce a avut loc în mașină. La un moment dat, nu a mai suportat cearta aprinsă și s-a aruncat. Versiunea victimei este contrazisă de șoferul autoturismului, de 41 de ani, tot rudă. Acesta  le-a declarat polițiștilor că ușa culisantă s-ar fi deschis accidental.

„Bărbatul este conștient și în stare stabilă. I se fac investigații medicale, în acest moment fiind în secția de radiologie”, a declarat, pentru Est News, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Se efectuează cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier luând declarații șoferului, în aceste momente”, ne-a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: