Home / Justitie / Decizia magistraților în legătură cu fostul șofer de la Vanbet SRL, care a furat din firmă 60.000 de lei și i-a pierdut la păcănele,

Decizia magistraților în legătură cu fostul șofer de la Vanbet SRL, care a furat din firmă 60.000 de lei și i-a pierdut la păcănele,

Cătălin Lihor, hoțul care a furat 60.000 lei, de la firma unde era angajat, SC Vanbet SRL, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Iași la 5 ani de închisoare cu executare.

Bărbatul, cunoscut drept un jucător înrăit la păcănele, nu era la primul jaf. După ce a furat din sertarul unei săli de jocuri în septembrie 2016 suma de 9.000 lei, profitând de controlul judiciar cu care i-a fost înlocuită pedeapsa arestului preventiv, Lihor nu a stat mult pe gânduri și a fugit în Spania. Se pare că nici în Spania nu s-a putut abține de la furt foarte mult timp. L-a jefuit chiar pe colegul său de pe șantier,  cel căruia i se făcuse milă de el și l-a invitat să petreacă revelionul împreună. La plecare, Lihor i-a lăsat ”o piedică în calea uitării”, furându-i din casă banii, laptopul și un telefon mobil. În urma tuturor acestor furturi, magistrații au decis că este suficientă o condamnare cu suspendare pentru Lihor.

Ulterior, patronului firmei Vanbet, Fănel Bogos, i s-a făcut milă de acesta și l-a angajat șofer. Nici aici s-a putut abține și a furat 60.000 de lei din seiful firmei, bani pe care i-a jucat la păcănele.

Curtea de Apel Iași, pe lângă pedeapsa cu executare, a mai adăugat și interzicerea unor drepturi, cel de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și a dreptului de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioadă de doi ani. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

Accident în zona fostului Cinematograf ”Independența” Vaslui, în care au fost implicate două autovehicule

Un nou accident s-a petrecut, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: