Home / Politic / Deputatul PMP Corneliu Bichineț îl critică pe Iohannis, dar nu este pentru suspendarea președintelui

Deputatul PMP Corneliu Bichineț îl critică pe Iohannis, dar nu este pentru suspendarea președintelui

Deputatul Corneliu Bichineț l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis, luni, în cadrul unei conferințe de presă, pentru că a dezbinat România, însă nu este pentru suspendarea celui aflat acum în fruntea țării, variantă discutată intens în ultima perioadă de actuala coaliție de guvernare. Parlamentarul vasluian PMP nu este de acord nici ca întreaga dreaptă politică să meargă cu un singur candidat la prezidențialele de anul viitor.

Președintele țării, Klaus Iohannis, a fost criticat de către deputatul PMP de Vaslui Corneliu Bichineț pentru modul în care își îndeplinește atribuțiile și cum face politică de când a ajuns la Palatul Cotroceni. În opinia parlamentarului vasluian, cel care deține funcția supremă în stat nu este un mediator între forțele politice din România, ci, dimpotrivă, alimentează conflictele dintre partide, ceea ce nu poate conduce decât la dezbinare.

”Klaus Iohannis nu a fost cu nimic altfel față de ceea ce se întâmplă între forțele politice din România, fără a reuși să le armonizeze. Dorința exagerată cu «Guvernul meu» a făcut ca România să fie dezbinată”, a declarat deputatul Corneliu Bichineț.

Cu toate că îl critică pe Iohannis, președintele PMP nu este de acord cu suspendarea acestuia pentru că ar adânci și mai mult criza politică în care ne aflăm.

”Nu cred că în perioada următoare se vor armoniza cele două forțe politice din țara noastră. Se va discuta foarte mult despre suspendarea președintelui. Cred că nu este o idee bună pentru că țara se va duce dintr-o criză profundă în una și mai profundă”, susține Bichineț.

Liderul popularilor vasluieni nu-l vede pe actualul președinte nici candidatul unic al dreptei din România. ”Iohannis va fi probabil candidatul PNL și nu al dreptei. Nu-i va mai fi ușor nici cu facebook-ul pentru că mulți dintre admiratorii săi de pe rețelele socializare au rămas dezamăgiți de decizia revocării șefei DNA”, a mai adăugat Bichineț.

Ca și candidat al PMP la prezidențiale, Bichineț are mai multe variante, precum actualul lider al partidului, Eugen Tomac, pe fondatorul formațiunii, Cristian Diaconescu, și pe lierul PMP Mureș, Marius Pașcan. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua ...

Elevii bârlădeni au cele mai mici burse din țară! Boroș spune că nu sunt bani pentru majorarea cuantumului burselor școlare

Discuții aprinse, pe tema burselor ...

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: