Google+
Home » Administratie » Gropile pline de mâl din Podeni fac iarăși victime: un șofer și-a pierdut plăcuța cu numărul de înmatriculare din cauza hurducăturilor

Gropile pline de mâl din Podeni fac iarăși victime: un șofer și-a pierdut plăcuța cu numărul de înmatriculare din cauza hurducăturilor

de Crina BUTA

În urma ploilor abundente care au avut loc în această lună, ”civilizația” din cartierul Podeni a pierdut teren: străzile sunt înghițite de noroaie, oamenii care locuiesc în acest cartier pot ieși la magazin doar cu cizme de cauciuc, iar mașina pe care ți-ai lăsat-o parcată în dreptul porții este de nerecunoscut a doua zi, când, în loc de albă, o găsești neagră.

Asta, în cel mai fericit caz, dar ce te faci când te aventurezi cu autoturismul prin gropile pline de mâl și constați că ai ajuns la destinație doar cu o parte din el? Bucățile lipsă au rămas pe drum, împrăștiate prin craterele pline de apă, sau îngropate în noroi.

Asta i s-a întâmplat, de curând, unui locuitor de pe strada Dochia. Omul a avut surpriza să constate că îi lipsesc plăcuțele cu numărul de înmatriculare al mașinii: ” Acum două seri mă îndreptam spre casa cu mașina, gropile de pe stradă sunt extrem de adânci și pline cu apă. Nu am văzut groapa și am intrat cu mașina în ea. Zdruncinătura a fost puternică, mă mir cum de nu am rămas acolo cu tot cu autoturism. Am zis bogdaproste că am scăpat cu viață și mi-am continuat drumul. Abia a doua zi am observat că mașina mea nu mai are plăcuțele cu număr”.

Omul a eliminat posibilitatea ca acestea să-i fi fost furate de hoți. Și-a amintit de hurducătura puternică în care era să-și rupă mașina cu o seară înainte și și-a dat seama ca numele să-i fi rămas acolo. S-a echipat cu cizme de cauciuc și s-a înarmat cu o lopată, după care a plecat în căutarea plăcuțelor. A avut noroc și le-a găsit. Nu același lucru se poate spune și despre alți șoferi, mărturie stând capacele de roți pierdute în noroiul străzii.

”Trăim ca în Evul mediu, am rude la țară care au asfalt până la poartă. Nu se efectuează nici o lucrare pe această stradă. Pentru ce plătim atâtea taxe și impozite?”, s-a întrebat necăjit posesorul mașinii rămase fără număr.

Oamenii se plâng de zile autorităților competente de calvarul prin care sunt nevoiți să treacă la fiecare ploaie sau după fiecare dezgheț, dar au rămas doar cu promisiunile.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: