Google+
Home » Justitie » Al doilea caz „ Elodia”, la Bârlad?! Părinții disperați ai Andreei, tânăra dispărută, le-au cerut oamenilor legii să-i caute cadavrul prin canalele orașului

Al doilea caz „ Elodia”, la Bârlad?! Părinții disperați ai Andreei, tânăra dispărută, le-au cerut oamenilor legii să-i caute cadavrul prin canalele orașului

de Crina BUTA

Andreea Tanțu, tânăra de 19 ani, din Bârlad, este de negăsit după cinci luni și jumătate de la dispariție. Omorâtă sau vândută? Asta se întreabă părinții fetei, după ce au început să facă investigații singuri, nemaiputând să aștepte demersurile legale ale procurorilor și ale polițiștilor care se ocupă de acest caz.

După ce s-au apucat să caute indicii care să îi conducă spre fata lor, părinții au ajuns la concluzia că iubitul  acesteia, Claudiu, știe mai mult decât vrea să spună. Ei l-au suspectat încă din ziua dispariției, 12 februarie 2018, când au aflat că a fost ultima persoană care le-a văzut fiica.

În ziua dispariției, Andreea și-a sunat mama în jurul orei 12:00 și i-a spus că iese din casă pentru 10 – 15 minute, ca să se vadă cu iubitul. După aproximativ o oră, mama a sunat-o pe fiica ei ca să o întrebe dacă a ajuns acasă. Andreea nu a mai răspuns, însă la telefon, iar mama presimțit încă din acel moment că s-a întâmplat ceva.

„Am plecat de la muncă și m-am oprit direct la bunica lui Claudiu, unde acesta locuiește. L-am întrebat unde este Andreea și mi-a spus că nu a mai văzut-o de o săptămână. Am rămas șocată. Cum să nu o vadă de o săptămână dacă fata mi-a spus că iese din casă pentru a se întâlni cu el?”, ne-a declarat Mihaela Tanțu, mama Andreei.

Probabil că ar fi ajuns să creadă dacă nu ar fi găsit dovada supremă că tânărul ar minți. După câteva zile de la dispariție, Ionel Tanțu, tatăl Andreei, a descoperit telefonul fiicei sale la un comerciant de telefoane mobile din Bârlad. Luat la întrebări, acesta ar fi recunoscut că i-a fost adus la vânzare chiar de Claudiu.

Pentru soții Tanțu a fost clar că fiica lor s-a văzut cu iubitul ei exact atunci când mama și fiica au vorbit la telefon, același telefon pus la vânzare.

Este cel mai negru coșmar al meu, nu știu unde să mă mai duc și ce să mai fac, caut indicii singur ca să mă conducă spre fata mea. Am dus băieți la poliție care au declarat că acest Claudiu întreba prieteni de ai lui unde poate să vândă două fete, pentru prostituție. Fata mea ori este obligată să facă prostituție, ținută sechestrată, ieșită din țară, ori este moartă. Eu le-am spus polițiștilor să o caute în canale, având în vedere că se lucrează pe străzile din cartierul nostru, Podeni, exact la canalizare. Polițiștii au căutat-o la o gură de canal o singură dată, de atunci nimic. Nu pot să intru eu să o caut, că dacă aș putea, aș intra. Băiatului i s-a făcut și testul cu poligraful, dar rezultatul nu a fost luat în considerare deoarece individul se afla sub influența drogurilor”, ne-a declarat Ionel Tanțu, tatăl Andreei.

Reporterii Est News au încercat să-l găsească pe iubitul Andreei, însă locuitorii din cartier au spus că acesta este plecat din țară, la muncă.

Andreea Țanțu a plecat de acasă pe 12 februarie, ultima dată fiind văzută în aceeași zi la orele 12.00, deplasându-se pe strada Dimitrie Cantemir spre Podul Pescăriei, având asupra sa o sacoșă din plastic de culoare albă. La momentul dispariției, tânăra purta o geacă din tercot de culoare bleumarin, cu glugă cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin și ghete până la gleznă, din piele de culoare neagră. Săptămâni întregi, prietenii și rudele i-au distribuit fotografia pe rețelele de socializare în speranța ca cineva să o fi văzut.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: