Google+
Home » Administratie » SC REISER SA începe reparațiile aleilor dintre blocuri

SC REISER SA începe reparațiile aleilor dintre blocuri

de Mihaela NICULESCU

Vara vine cu vești bune pentru unii bârlădeni. Timid, ce-i drept, încep să apară unele investiții și pe strada lor. În zona Școlii „Stroe S. Belloescu”, de exemplu, pe strada Constantin Costache, au început lucrările de asfaltare. SC Reiser lucrează și la refacerea trotuarelor, vechile borduri fiind înlocuite cu unele noi, dar au fost sistematizate și spațiile verzi cu delimitări precise pentru copaci.

Echipele de la SC Reiser au intrat și în zonele asociațiilor de proprietari. Deocamdată, se repară aleile din spatele Judecătoriei, dar se vor executa atât lucrări de reparații cât și turnări de asfalt pe alei din mai multe asociații de proprietari din oraș. Amenajarea trotuarelor din pavele, pe strada Nicolae Iorga, este în grafic la fel și lucrarea de lărgire a trotuarelor din strada Mihail Kogălniceanu, unde se află și Centrul de Transfuzii Sanguine. Muncitorii de la Reiser au ajuns și în zona Gării, lângă Poliția Locală, iar bârlădenii din acea zonă sunt încântați că și pe strada lor se asfaltează aleile și se amenajează trotuarele.

O rază de speranță se întrezărește și pentru bârlădenii din alte zone. Astfel, Primăria a cerut o analiză de preț pentru repararea trotuarului-capcană din zona centrală, acolo unde există și o stație de autobuz pentru cursele care asigură transportul de persoane către comunele învecinate. Dacă valoarea estimată a investiției va mulțumi pe edilii bârlădeni în curând trotuarul cu pricina va fi reparat cu materiale care imită mozaicul clasic. Va fi o investiție binevenită și îndelung așteptată de bârlădeni.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: