Google+
Home » Justitie » Tâlhari băgați la „răcoare”

Tâlhari băgați la „răcoare”

Polițiștii vasluieni au identificat doi bărbați în vârstă de 20, respectiv 40 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie. Aceștia au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Dragomirești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victima infracțiunii este un bărbat de 21 ani, din comuna Pungești. Polițiștii au stabilit faptul că agresiunea a fost prilejuită de faptul că victima s-a oprit duminică din drumul domiciliul său la o petrecere în localitatea Doagele. Aici, a stat aproximativ 15 minute și s-a întâlnit cu bărbatul de 20 de ani, pe care îl cunoștea din vedere. La plecare, bărbatul de 20 de ani l-a agresat pe bărbatul de 21 de ani și i-a sustras din buzunar suma de 2.400 de lei.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 40 de ani, din comuna Oșești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie față de un consătean în vârstă de 45 de ani. Polițiștii au stabilit faptul că acesta i-a sustras prin agresiune telefonul mobil vecinului său de 40 de ani.

Cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Față de aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: