Google+
Home » Justitie » Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui cap-tractor

Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui cap-tractor

Echipa comună de control de la Vama Albița a descoperit peste 2.000 de țigarete de proveniență moldovenească, pe care un cetățean moldovean încerca să le introducă în țară ascunse într-un loc special amenajat în bordul mijlocului de transport pe care îl conducea.

Valerii S., în vârstă de 63 de ani, a încercat să introducă marfa de contrabandă în țară, prin Vama Albița, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un cap-tractor marca Mercedes și o remorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în România. În baza profilului de risc, polițiștii au făcut un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră, a descoperit ascunsă în bordul capului tractor, cantitatea totală de 2.220 țigarete (111 pachete), de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 510 lei, sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 7.500 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: