Google+
Home » Administratie » În sfârșit, canalizarea a fost astupată: creanga a fost înlocuită cu un capac!

În sfârșit, canalizarea a fost astupată: creanga a fost înlocuită cu un capac!

Imediat după publicarea în ziarul Est News a articolului privind pericolul pe care o gură de canal descoperită îl reprezenta pentru circulație în strada I. C. Brătianu din Bârlad autoritățile locale au reacționat.

Aquavas Bârlad a montat imediat un capac de canal cu care a fost astupată gura de canal, care timp de trei săptămâni a fost semnalizată cu o creangă de copac și un indicator rutier.

Cunoșteam situația, dar a durat până am făcut comanda și am primit capacul. Costurile sunt destul de mari, pentru că, deși se fură doar capacul, noi trebuie să achiziționăm și rama de prindere. Acestea au diferite mărimi și nu întotdeauna se potrivesc cu cele furate. O ramă cu capac, de exemplu, costă 2.000 de lei. Capacele se pare că sunt destul de atractive pentru o anume categorie de bârlădeni, mai ales că sunt din fontă, destul de grele și pot fi valorificate”, ne-a declarat Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Sucursala Bârlad.

Aceeași situație neplăcută se înregistrează și pe strada Vărăriei și, din păcate, fenomenul nu pare a avea șanse să fie eradicat. Poate vor da o soluție polițistii. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: