Google+
Home » Social » Prăpăd, în comuna Banca, după ploaia de aseară

Prăpăd, în comuna Banca, după ploaia de aseară

A fost prapad aseara, pe DE 581, in dreptul localitatii vasluiene Banca. O rupere de nori a paralizat traficul in zona, dupa ce puhoaiele care s-au scurs de pe versanti au maturat pietrisul si nisipul de la o moara aflata in constructie. Cantitati uriase de noroi au prins ca intr-o menghina masinile care circulau intre Vaslui și Bârlad in acel moment. A fost nevoie de interventia drumarilor si politistilor pentru a indepartarea pericolului de pe sosea si pentru fluidizarea circulatiei. Chiar si asa, misiunea autoritatilor a fost dificila, pe ambele sensuri de mers formandu-se cozi de cate trei-patru kilometri.

„Stăm de vreo 30 minute. Am fost opriți. La 500 metri în fața e un camion oprit pentru ca malul are jumătate de metru. Cei de la politie au spus ca chemat o vola sa curete noroiul, care curge pe margine. S-a oprit suvoiul acum. Era pana sus. Au spus că în 45 minute ne da drumul. Sper sa ajung si eu la Brăila in seara asta. Pe partea cealaltă cred ca e si mai rau”, a spus un conducător auto.
In timp ce unii șoferi au asteptat deblocarea drumului si reluarea circulatiei, altii s-au intors din drum.
Angajatii unui abator din zona au ramas si ei blocati la iesirea de la lucru. Pana la miezul noptii, judetul Vaslui a trecut, pe rand, de la cod portocaliu de vreme rea, cu grindina si vant puternic, la cod galben de viituri. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: