Home / Justitie / ”Curajosul” fără permis, care care a fugit de la locul accidentului provocat la Tăcuta, va medita tot după gratii la fapta sa

”Curajosul” fără permis, care care a fugit de la locul accidentului provocat la Tăcuta, va medita tot după gratii la fapta sa

Magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit ieri, pentru înca 30 de zile, arestul preventiv împotriva lui Costeluș Mihăiță Rusu, tânărul în vârstă de 19 ani, care a provocat un accident la Tăcuta și a fugit de la locul faptei.

Chiar dacă nu avea permis de conducere, nimic nu l-a împiedicat pe acesta să urce la volan, așa că la sfârșitul lunii noiembrie 2017, Costeluș a împrumutat de la prietenul său mașina și a plecat în viteză la plimbare cu mai mulți prieteni. Distracția tinerilor din autoturism nu a durat prea mult. Pe raza localității Tăcuta, Costeluș nu a păstrat distanța regulamentară fața de un alt autoturism din fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

”Viteazul” fără permis a răsuflat ușurat că accidentul pe care l-a provocat nu a făcut victime, așa că a abandonat autoturismul împrumutat și a rupt-o la fugă, departe de locul occidentului, fiind prins după câteva ore de polițisti.

A fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea celor două infracțiuni, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, fiind prezentat în fața judecătorilor din Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunere admisă de judecători. Costeluș Rusu a făcut imediat apel împotriva acestei sentințe și, trei zile mai târziu, era un om liber. Mai exact, măsura arestului preventiv i-a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar.

După jumătate de an, Costeluș și-a făcut iar de cap și a încălcat condițiile controlului judiciar, întorcându-se în luna iunie în arestul preventiv. Chiar dacă a făcut contestație împotriva deciziei luată de Tribunalul Vaslui, nu a mai avut același succes ca prima dată. Ieri, judecătorii au decis să mai prelungească cu încă 30 de zile arestul pentru tânărul amator de șofat. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: