Home / Justitie / Bârlădeanul Cătălin Bejinaru, șeful Poliției municipale Vaslui, iar Ionel Oanea, al Poliției Murgeni

Bârlădeanul Cătălin Bejinaru, șeful Poliției municipale Vaslui, iar Ionel Oanea, al Poliției Murgeni

Cătălin Bejinaru Manoilă este noul comisar-șef al Poliției municipale Vaslui. Pentru această funcție a mai candidat și Ionel Nane, cel care a asigurat interimatul la conducerea Poliției Vaslui și care a obținut nota 5,01, față de 7,08, nota obținută de câștigătorul concursului.

Comisarul-șef Cătălin Bejinaru Manoilă a intrat în Poliție în 1998. Din 2008 și până acum, a condus Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipale Bârlad.

Și pentru funcția de șef al Poliției Murgeni s-au dat ”lupte grele” între doi candidați: Ionel Oanea, împuternicit acum un an de zile pe acest post, și Mazilu Bogdan Nicolae. Primul a reușit să obțină nota 8,98, în timp ce contracandidatul său nu a reușit mai mult de 2,90.

Pentru șefia Serviciului Ordine Publică Vaslui s-au înscris nouă polițiști, iar după probele eliminatorii au mai rămas doar patru: Puiu Budacu, Dan Cobzaru, Petru Perdun și Gabriel Nechita, câștigătorul fiind Petru Perdun. Acesta a obținut nota cea mai mare, respectiv 8,02. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la ...

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: