Google+
Home » Social » Cele mai tari oferte online din aceasta vara (P)

Cele mai tari oferte online din aceasta vara (P)

Din ce in ce mai multi oameni isi petrec timpul in mediul virtual. Fie ca este vorba de socializare prin intermediul platformelor social-media (Facebook, Twiter,etc), de cumparaturi online, de promovarea afacerilor sau de indeplinirea sarcinilor de serviciu, internetul a devenit indispensabil. In mod firesc, el ne ajuta sa ducem la capat actiunile in care suntem implicati intr-un timp cat mai scurt. Prin serviciile de alerta la care ne abonam, suntem tinuti permanent la curent cu informatii si promotii din aproape toat domeniile.

Ne aflam in perioada in care gigantul american de retail online, Amazon, organizeaza Prime Day, ziua cu cele mai mari reduceri. Cu mici exceptii, intreaga gama de produse din portofoliul Amazon este de vanzare la preturi care vor mai fi disponibile doar in perioada de Black Friday. Ofertele din aceasta zi sunt disponibile pentru abonatii Prime (peste 100 de milioane). In 2018, compania a lansat peste 1 milion de oferte pentru clientii sai premium. Conform agentiei de stiri Mediafax, cele 36 de ore ale promotie au fost marcate de blocaje atat pe varianta desktop, cat si pe mobil. Au fost afectate si alte produse si servicii Amazon, printre care Amazon Video si Amazon Web Service.

Intr-un comunicat preluat de CNN, un oficial Amazon a precizat: ,,unii clienti au avut dificultati la shopping, si lucram sa rezolvam problema cat mai repede. Multi achizitioneaza cu succes – in prima ora de Prime Day in Statele Unite, clientii au comandat mai multe produse in comparatie cu anul trecut. Sunt sute de mii de achizitii care vor avea loc în urmatoarele 34 de ore de Prime Day”.

Pentru a contracara campania de reduceri a rivalilor de la Orange, operatorul de telefonie mobila Vodafone a lansat o campanie de reducere pentru telefoane mobile. Aceasta se adreseaza celor care cumpara exclusiv din magazinul online. Promotia acestora nu este disponibila doar o anumita perioada de timp, ci este valabila pana epuizarea stocurilor. Partea mai putin placuta a ofertei este legata de faptul ca reducerile sunt conditionate de contractarea unui nou abonament, valabil 24 de luni.

Si casele de pariuri au lansat oferte de sezon pe parcursul verii. Agentia de pariuri Fortuna, sponsor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a avut unele dintre cele mai interesante oferte pe durata Campionatului Mondial de Fotbal care s-a desfasurat in Rusia. In timpul intrecerii, operatorul a oferit jucatorilor noi un pariu fara risc de 400 ron (oferta permanenta era de 300 ron). Toti jucatorii existenti au beneficiat de promotiile Mondialul Suporterilor si Jocuri de Mondiale. O data cu startul Ligii 1, programat pe 20 iulie, oferta de pariuri Fortuna este una consistenta, cu peste 120 de variante de pariere.

Litoralul romanesc este unul din punctele de atractie pe timpul verii. Site-ul litoralulromanesc.ro a facut o selectie a ofertelor disponibile in aceasta vara: Last minute Litoral, Extra Discount, Inscrieri Timpurii Litoral 2018, Litoralul pentru toti, Oferta speciala, Oferta Weekend Litoral, Zile Gratuite de Vacanta Litoral, Oferta seniori Litoral si Oferta cu tratament. Cu doar un click, informatiile legate de aceste oferte sunt la dispozitia dunmneavoastra.

Achizitiile online au crescut constant in ultimii ani. Mediul online face mai usoara popularizarea perioadelor de discount, iar vara este cel mai popular sezon al reducerilor. Avantajele cumpararii din magazinele online nu sunt deloc de neglijat. Cei care cauta reduceri in online nu trebuie sa respecte un anumit program sau date stricte si nici sa faca deplasari in tarile unde gasesc produsele dorite. Cumparatorii europeni pot face reclamatii in termen de 2 ani unui produs cumparat chiar si in perioada de reduceri, iar unele magazine accepta returnarea unor produse.

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: