Google+
Home » Social » Unibet poate fi cel mai bun brand din Romania (P)

Unibet poate fi cel mai bun brand din Romania (P)

Piata jocurilor de noroc din Romania are un mare potential de dezvoltare, indeosebi in sectorul online, unde extinderea retelei de internet, dezvoltarea dispozitivelor mobile, perfectionarea aplicatiilor cu care pot fi accesate platformele operatorilor licentiati si publicitatea in timpul evenimentelor sportive au constituit avantaje importante.

Operatorii online nu-si concentreaza eforturile doar pe extinderea operatiunilor, ci si pe imbunatatirea produselor si serviciilor oferite, pe promovarea inovatiilor in domeniu, care sa produca jucatorilor experiente cat mai apropiate de cele din cazinourile clasice.

Poate cel mai apreciat operator in domeniul pariurilor online, Unibet nu face nota discordanta si investeste foarte mult in tot ceea ce inseamna o experienta mai buna pentru jucatorii sai. Anul 2018 a insemnat pentru companie o serie de actiuni care sa aiba ca rezultat o consolidare a brandului la nivel international si, implicit, in Romania.

In acest an, Unibet, parte a Kindred Group, consortiu ce detine 14 branduri in domeniul gamblingului, cu peste 20 milioane de jucatori, a incheiat un parteneriat pe 6 ani cu Federatia Suedeza de fotbal. In baza acestui parteneriat, Unibet devine principalul sponsor al primelor doua ligi suedeze de fotbal, Allsvenskan si Superettan, si se obliga sa achite anual 150 de milioane de coroane pentru echipele care activeaza in acestea, dezvoltarii sectoarelor de cautare a talentelor si de formare de jucatori, dar si participarii echipelor suedeze in cupele europene.

Tot in acest an, operatorul a devenit partenerul oficial de pariuri al echipei franceze Paris Saint Germain. In baza acestui parteneriat, timp de doi ani, Unibet va primi expunere in interiorul Parc des Prices pe panouri publicitare si experiente exclusiviste de tip ,,Money can not buy”, dar va si beneficia de continut digital exclusiv.

In aceasta vara, Unibet Casino a lansat un portofoliu de jocuri slot produse de Greentube, divizie a Novomatic Interactive. Astfel, titluri cum ar fi Book of Ra deluxe, Magic 81 si Star Nova, integrate prin platforma Greentube NRGS, sunt disponibile pentru clientii din Romania.

,, Combinatia titlurilor Novomatic care au o cota de piata terestra puternica, impreuna cu cele mai recente versiuni online, va oferi Unibet accesul la o baza mare de jucatori care au o mare afinitate cu aceste jocuri”, sustine Michael Bauer, directorul financiar al Greentube.

Compania Kindred a lansat in urma cu ceva timp un serviciu pionier de chatbot care ii ajuta pe jucatori sa identifice cele mai bune cote si sa parieze in timp util. Software-ul, disponibil pe pagina de Facebook a Unibet, foloseste platforma Teneo si solutii din AI (inteligenta artificiala). Chatbot-ul Kindred este o interfata bazata pe conversatii si ofera ajutor clientilor prin intermediul a peste 100 de intrebari frecvente.

Intreaga strategie de dezvoltare a companiei Unibet pune in centrul actiunii jucatorul si experienta traita de acesta in lumea gamblingului. Prin investitiile facute in tehnologii si servicii inovative, Unibet incearca sa imbunatateasca aceasta experienta, pastrand actiunea in limitele jocului responsabil. Prin astfel de actiuni, operatorul a reusit sa ajunga unul dintre actorii de top ai industriei in lume, si, foarte probabil, cel mai popular din Romania.

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: