Home / Social / Nemții caută personal în domeniul hotelier-gastronomic

Nemții caută personal în domeniul hotelier-gastronomic

Sunt disponibile locuri de muncă în Limbach (Baden), Germania, termenul limită pentru aplicare fiind 20 septembrie 2018.

Activitatea presupune întâmpinarea oaspeților (checkin, checkout pentru oaspeți), preluarea și înregistrarea rezervărilor telefonic sau prin e-mail, servirea oaspeților în restaurant. Angajatorul cere calificare profesională sau experiență în domeniul hotelier – gastronomic, cunoștințe de germană (nivel B2 sau C1) și de engleză (nivel A2). Candidații trebuie să aibă aspect îngrijit, bune maniere, să fie amabili și serioși.

Salariul este negociabil, în funcție de calificare și experiență profesională, iar contractul de muncă este permanent. Programul de lucru poate fi cu normă întreagă sau part-time. Termenul limită pentru aplicare este 20 septembrie.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: