Google+
Home » Justitie » Șeful Serviciului Rutier Vaslui, implicat într-un grav accident în județul Neamț

Șeful Serviciului Rutier Vaslui, implicat într-un grav accident în județul Neamț

Șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Județene Vaslui a fost implicat într-un grav accident de motocicletă în județul Neamț provocat de un șofer băut de camion. Comisarul Sergiu Anton a scăpat cu câteva degete rupte după ce a sărit în bena camionului, în condițiile în care motocicleta pe care o conducea s-a rupt în două.

Comisarul Sergiu Anton a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicat într-un grav accident în Neamț. Șeful polițiștilor rutieriști din județul nostru conducea motocicleta sa pe DN 15 când, la un moment dat, pe raza localității Baratca, i-a apărut în față un camion condus de un bărbat de 63 de ani. Șoferul nemțean a ieșit, fără să se asigure, de pe un drum lăturalnic astfel încât comisarul Anton nu a mai reușit să evite impactul, deși circula cu maxim 50 km/oră. În consecință, a dat drumul la ghidon și a sărit de pe motocicletă direct în bena camionului înainte de coliziune. În urma căzăturii, șeful Poliției Rutiere Vaslui a suferit fracturi la degetele de la o mână care i-au fost puse în ghips la Spitalul Județean Neamț. De precizat că Sergiu Anton se ducea la o întâlnire a motocicliștilor la Piatra Neamț unde urma să le vorbească tocmai despre riscurile de accidente a celor care circulă pe două roți.

În ceea ce-l privește pe șoferul camionului, polițiștii nemțeni care au ajuns la locul accidentului au constatat, în urma testării cu aparatul alcooltest, că avea o alcoolemie de 0,74 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecință, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul având o alcoolemie peste limita legală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: