Home / Justitie / Vasluienii atrași de cariera militară au șansa de a deveni subofițeri

Vasluienii atrași de cariera militară au șansa de a deveni subofițeri

Vasluienii care sunt persoane dinamice, energice și sunt atrase de ținuta și activitatea militară au șansa de a se alătura Armatei Române. Ministerul Apărării Naționale prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Județean Vaslui, continuă activitatea de recrutare a candidaților – bărbați și femei, cu domiciliul în județul Vaslui.

Structura specializată în domeniu, care se ocupă de promovarea profesiei militare și recrutarea candidaților pentru cariera militară, aduce la cunoștința celor interesați faptul că, până la data de 6 septembrie se fac înscrieri pentru cursul de formare a subofițerilor în activitate, pe filiera indirectă, specialitatea militară Forțe pentru Operații Speciale. Sunt disponibile 100 de locuri, cu două serii de formare.

Vasluienii interesați trebuie să știe că trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutare. Trebuie să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniți în anul 2018 și să fie absolvenți cel puțin ai învățământului liceal cu diplomă de bacalaureat sau să facă dovada promovării examenului de bacalaureat până la data concursului de admitere. De asemenea să fie declarați „apt medical” și să fie declarați „admis” la selecția aptitudinală generală.

Concursul de admitere este organizat de Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale în perioada 5 – 8 februarie 2019.

“Armata oferă ceea ce-și dorește orice tânăr aflat în momentul crucial, al alegerii drumului în viață, respectiv: educație gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare și construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur și atractiv”, a declarat Silviu Ionel Puluc, comandantul Centrului Militar Județean Vaslui.

Pentru informații detaliate, consiliere și începerea procesului de recrutare, cei interesați sunt invitați să se prezinte la sediul Biroului informare – recrutare, situat pe strada Decebal nr. 16, în clădirea Centrului de resurse pentru afaceri Vaslui, etaj I, camera 8, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 – 16.30, marți între orele 10.30-18.30.

Informații se pot obține la numerele de telefon 0235.315.309 sau 0720.053.281.

Detalii suplimentare se găsesc și pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naționale, la adresele www.mapn.ro., www.recrutare.mapn.ro. sau www.facebook.com/Centrul Militar Judetean Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: