Home / Justitie / Adolescentă târâtă într-o scară de bloc din centrul Vasluiului și violată de un cunoscut interlop al orașului

Adolescentă târâtă într-o scară de bloc din centrul Vasluiului și violată de un cunoscut interlop al orașului

Un tânăr de 30 de ani, din Vaslui, Flavian Angel Vidineaca, fost arestat preventiv după ce ar fi violat o minoră de 17 ani în scara unui bloc din Cartierul 13 Decembrie. Victima a fost luată cu forța de pe stradă în timp ce se îndrepta spre casă la lăsarea întunericului.

O minoră de 17 ani a fost violată într-o scară de bloc din municipiul Vaslui, după ce a fost acostată de individ, la lăsarea întunericului. Adolescenta se îndrepta spre casă, în cartierul 13 Decembrie din oraș, când a fost luată cu forța de pe stradă de către un tânăr de 30 de ani și dusă într-o scară de bloc. Ulterior, vasluianul ar fi abuzat-o sexual pe copilă, fără să-i pese că ar fi putut fi prins de către locatari. De altfel, adolescenta ar fi strigat după ajutor, însă nimeni nu i-a sărit în ajutor. După ce a fost violată, victima a anunțat poliția la numărul de urgență 112.

În urma sesizării făcută, polițiștii au reușit să-l identifice la scurt timp de la comiterea faptei pe tânărul de 30 de ani indicat de către minoră. Și asta în condițiile în care victima îl cunoștea din vedere pe bănuit, fără însă ca între cei doi să existe vreo relație de prietenie”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Reținut inițial pentru 24 de ore, tânărul de 30 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Vaslui, care au emis mandat de arestare preventivă pe numele său, pe o perioadă de 30 de zile, pentru viol. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: