Home / Sanatate / Asistenții maternali din zona Bârlad au primit voucherele de vacanță

Asistenții maternali din zona Bârlad au primit voucherele de vacanță

de Mihaela NICULESCU

Aglomerație mare, ieri, în curtea Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 din Bârlad. Sute de asistenți maternali au venit să își ia tichetele de vacanță, după ce au fost anunțați de la Vaslui că acestea vor fi distribuite luni și marți tuturor asistenților maternali profesioniști care au copii în plasament.

Deși numărul celor veniți să își primească voucherele de vacanță a fost impresionant, nu au fost probleme, pentru că fiecare asistent maternal le-a primit în funcție de ordinea înscrierii din timp pe liste. Oamenii au primit cu bucurie tichetele de vacanță, mai ales că unii urmau să își facă rezervare în agenții, zilele acestea.

„Pe 5 august voi merge la mare împreună cu fetița mea, care are 14 ani și pe care o cresc de la patru anișori. Nu merg nicăieri fără ea. Mi-am cumpărat bilet pentru mare, dar e bine că am primit aceste tichete de vacanță, pe care le vom folosi pentru plata mesei și poate și a altor servicii la unitățile care acceptă plata cu voucherul. În fiecare vară mergem în vacanță împreună, dar anul acesta este pentru prima oară când primesc sprijin financiar din partea DGASPC pentru a petrece câteva zile de relaxare la munte sau la mare”, a declarat pentru Est News Georgiana Buțucanu, asistent maternal profesionist.

Serviciul specializat din Bârlad al DGASPC are în subordine 600 de asistenți maternali profesioniști din Bârlad și comunele limitrofe. Absolut toți vor putea merge cu copiii în stațiunile românești de la munte sau mare, unii, în special din mediul rural, trăind în acest an prima lor experiență de acest fel.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: