Home / Justitie / Bărbatul din Huși dat dispărut, găsit spânzurat într-o pădure

Bărbatul din Huși dat dispărut, găsit spânzurat într-o pădure

Bărbatul din Huși dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni a fost găsit spânzurat, într-o stare avansată de putrefacție, într-un copac la peste 15 metri înălțime, dintr-o pădure din comuna Tătărăni. Polițiștii au reușit să dea de hușeanul de 37 de ani cu ajutorul unui câine de urmă, după ce, inițial, i s-a găsit mașina la marginea pădurii.

Cadavrul bărbatului de 37 de ani căruia nimeni nu-i dădea de urmă a fost găsit atârnând într-un ștreang la peste 15 metri înălțime de sol. Marius Busuioc era dispărut de două săptămâni de la domiciliu, fără ca cineva din familie sau prieteni să știe motivul pentru care să fi plecat de acasă. Inițial, în urma unui apel la numărul de urgență 112, polițiștii au găsit mașina bărbatului din Huși, la marginea unei păduri. În consecință, criminaliștii, cu ajutorul unui câine de urmă, au început să-l caute pe Marius Busuioc. Animalul dresat pentru astfel de misiuni i-a dus direct în zona în care trupul bărbatului atârna în ștreang.

”Cadavru a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Conform procedurilor, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În momentul în care a anunțat dispariția, mama bărbatului a spus că fiul său era abătut, însă fără a spune ce anume îl macină. Marius Busuioc a fost căsătorit până în urmă cu aproximativ un an și jumătate, atunci când soția a dat divorț și a plecat cu singurul copil al celor doi.

About Tehno Redactor

x

Check Also

2.000 de familii din județul Vaslui au pierdut în anul 2019 alocația de susținere

Numărul beneficiarilor de alocație pentru susținerea ...

Prefectura cere revocarea lui Maricel Gîfu din funcția de administrator public al comunei Pogana

Maricel Gîfu nu poate fi administrator ...

12 cluburi ”Credo Impact”, deschise în județul nostru de Episcopia Hușilor pentru copiii din comunități

Nu mai puțin de 12 cluburi ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: