Home / Justitie / Sărbătorile, magnet pentru hoți și scandalagii

Sărbătorile, magnet pentru hoți și scandalagii

Mai multe incidente au avut loc zilele trecute în județ, când vasluienii au sărbătorit, jandarmii fiind nevoiți să intervină pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Vineri, cu ocazia manifestărilor cultural – artistice prilejuite de sărbătoare satului Tăcuta, jandarmii care asigurau ordinea publică în localitate au intervenit și au aplanat un conflict spontan izbucnit între două grupuri de tineri din sate vecine. Aceștia au fost sancționați conform legii pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Sâmbătă un bârlădean a reclamat faptul că în zona sucursalei unei bănci două țigănci i-au sustras portmoneul. Jandarmii s-au deplasat la fața locului și au găsit femeile la o terasă, unde consumau băuturi alcoolice. Una dintre ele a predat de bunăvoie suma de 103 lei persoanei vătămate. Acestea au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru întocmirea actelor de constatare.

În perioada 20 – 23 iulie jandarmii vasluieni au aplicat 35 de amenzi, în valoare de 5.700 lei, privind încălcări ale normelor de conviețuire socială. Opt persoane au fost conduse la sediul poliției.

Jandarmii vasluieni fac apel la participanții la manifestările publice să dea dovadă de spirit pro-civic, să respecte întocmai recomandările organizatorilor și a forțelor de ordine și să apeleze la acestea ori de câte ori sunt martori ai unor fapte ilicite”, a declarat plutonier adjunct Sorin Niță, de la Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: