Home / Social / Doar 50 de kilograme de produse pentru ajutorarea sinistraților din județ

Doar 50 de kilograme de produse pentru ajutorarea sinistraților din județ

Doar 50 de kilograme haine și încălțăminte au fost strânse de Direcția pentru Sport și Tineret Vaslui pentru sinistrații din județ afectați de viiturile din această vară. Ajutoarele au ajuns deja la persoanele calamitate din comuna Grivița.

Locuitorii județului nostru nu prea au percutat la apelul lansat de autorități pentru colectarea de ajutoare pentru persoanele afectate de viiturile din această vară. În cele două săptămâni de la începerea campaniei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui a strâns doar 50 de kilograme haine și încălțăminte. Cele opt colete au luat deja drumul către sinistrații din comuna Grivița, cea mai afectată comunitate din județ de inundații.

Din păcate, oamenii nu prea au răspuns campaniei lansată de noi. Cele 50 de kilograme de ajutoare au fost donate de șase persoane fizice, toate din municipiul Vaslui”, ne-a declarat directorul DJST Vaslui, Răducu Tatu.

Autoritățile susțin că nu se vor opri aici cu această campanie de întrajutorare. Cei care vor să doneze bunuri pot să meargă cu bunurile în fiecare zi la sediul DJST Vaslui de pe strada Hușului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: