Home / Justitie / Violatorul adolescentei de 17 ani rămâne după gratii

Violatorul adolescentei de 17 ani rămâne după gratii

Violatorul adolescentei de 17 ani din Vaslui va rămâne după gratii cel puțin pe toată perioada mandatului de 30 de zile, după ce Tribunalul Vaslui a respins contestația tânărului la decizia luată de prima instanță. Avocații apărării au încercat să-i convingă pe magistrați să-l lase pe clientul lor în libertate pe motiv că nu ar fi probe suficient, invocând în acest sens cazul celor doi frați suspecți în cazul dublei crime din Capitală.

Magistrații Tribunalului Vaslui nu au fost înduplecați de avocații tânărului de 30 de ani, acuzat de violarea unei adolescente de 17 ani într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. Avocații au încercat, prin diverse tertipuri, să-i convingă pe judecători să-i dea drumul clientului lor. Apărătorii lui Simon Angel Flavian Vidineac au invocat faptul că nu s-ar fi consumat în fapt un act sexual între clientul său și adolescentă. În acest sens, avocații au spus că nu sunt probe concludente, la fel ca în cazul celor doi frați din județul Vaslui, principalii suspecți în cazul dublei crime din Capitală. Totodată, au încercat să-l disculpe pe tânăr și de acuzația de tâlhărie, după ce acesta i-ar fi smuls victimei din mână telefonul. În susținerea celor afirmate, apărătorii au spus că mobilul ar fi fost găsit în iarbă în zona cartierului 13 Decembrie.

În consecință, după mai multe ore de judecată și deliberări, judecătorii Tribunalului Vaslui au respins cererea de repunere în libertate a lui Simon Angel Flavian Vidineac. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: