Home / Justitie / Anchete ale Poliției și Inspectoratului în Construcții la mall-ul din Vaslui unde un tavan s-a prăbușit peste clienți

Anchete ale Poliției și Inspectoratului în Construcții la mall-ul din Vaslui unde un tavan s-a prăbușit peste clienți

Inspectoratul de Stat în Construcții și Poliția fac anchetă la mall-ul din nordul municipiul Vaslui, acolo unde, sâmbătă seara, un tavan de aproximativ 200 de metri pătrați s-a prăbușit peste clienți într-un restaurant, iar opt persoane, printre care și un copil de doar un an, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Organele de anchetă au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul de sâmbătă seara de la mall-ul din nordul municipiului Vaslui, în urma căruia opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, a ajuns în atenția organelor de anchetă care vor trebui să lămurească în ce condiții s-a petrecut incidentul. Poliția și Inspectoratul de Stat în Construcții au început, duminică, cercetările la fața locului pentru a stabili cum de a fost posibil ca un tavan de aproximativ 200 de metri pătrați să se prăbușeacă peste clienți și o parte din personalul restaurantului.

Polițiștii, împreună cu reprezentanții Inspectoratului în Construcții, efectuează verificări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul. Deocamdată, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit sursei citate, un tânăr de 31 de ani, din localitatea Muntenii de Sus, a ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a suferit leziuni la nivelul capului, însă fără a rămâne internat. Tot în urma prăbușirii tavanului, un copil de un an și mama acestuia de 36 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele de intervenție au acordat asistență medicală și la cinci angajați ai mall-ului, care au suferit atacuri de panică. Imediat după incident, cele aproximativ 150 de persoane aflate în incinta mall-ului au fost evacuate, spațiul fiind sigilat. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: