Home / Justitie / Copii de la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși, participanți într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Copii de la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși, participanți într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Mai mulți copii care învață la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși au participat, vineri, la campania preventive „Fii atent la trecere“, în cadrul căreia au fost defășurate activități pentru atenționarea participanților la trafic asupra necesității respectării normelor rutiere.

Pe trotuar, în dreptul principalelor treceri de pietoni din municipiile Vaslui și Huși, au fost marcate mesaje preventive adresate participanților la trafic.

Evenimentul, desfășurat în colaborare cu primăriile municipiilor Vaslui și Huși, a avut loc ca urmare a întâlnirilor la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și ai Inspectoratului Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General al Poliției Republica Moldova. În același interval orar s-au desfășurat activități similare și în orașul Chișinău, din Republica Moldova.

Participanții la trafic au interacționat în mod direct cu polițiștii implicați în activitățile vizate și au primit de la aceștia recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le cunoască și să le respecte pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: