Home / Justitie / Copii de la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși, participanți într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Copii de la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși, participanți într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Mai mulți copii care învață la Grădinița nr. 8 Vaslui și Grădinița nr. 12 Huși au participat, vineri, la campania preventive „Fii atent la trecere“, în cadrul căreia au fost defășurate activități pentru atenționarea participanților la trafic asupra necesității respectării normelor rutiere.

Pe trotuar, în dreptul principalelor treceri de pietoni din municipiile Vaslui și Huși, au fost marcate mesaje preventive adresate participanților la trafic.

Evenimentul, desfășurat în colaborare cu primăriile municipiilor Vaslui și Huși, a avut loc ca urmare a întâlnirilor la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și ai Inspectoratului Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General al Poliției Republica Moldova. În același interval orar s-au desfășurat activități similare și în orașul Chișinău, din Republica Moldova.

Participanții la trafic au interacționat în mod direct cu polițiștii implicați în activitățile vizate și au primit de la aceștia recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le cunoască și să le respecte pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: