Home / Justitie / Autovehicule radiate din circulație, descoperite la Vama Albița

Autovehicule radiate din circulație, descoperite la Vama Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat două persoane, o femeie și un bărbat, care conduceau autovehicule radiate din circulație.

Eugeniu Z., cetățean moldovean în vârstă de 31 de ani, a vrut să treacă frontiera la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Belgia. În aceeași zi a încercat să treacă frontiera și Maria V., în vârstă de 39 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România și o remorcă pe care nu erau aplicate plăcuțe de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului marca BMW și a remorcii, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele autovehicule erau radiate din circulație. Cu privire la cele constatate, cele două persoane au declarat că nu aveau cunoștință despre faptul că autovehiculele nu au drept de circulație pe drumurile publice din România.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv,tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: