Home / Justitie / Cetățean moldovean depistat cu permis de conducere fals la frontieră

Cetățean moldovean depistat cu permis de conducere fals la frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie moldovenească, după ce acesta a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Vladimir C., în vârstă de 24 de ani a vrut să treacă frontiera duminică, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals total și că Vladimir C. nu figurează în bazele de date ale autorităților din Republica Moldova ca fiind posesor de permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat documentul prezentat la control de la un conațional, ale cărui date nu le cunoaște, în schimbul sumei de 250 de euro cu intenția de a–l folosi în Italia, pentru a–și găsi mai ușor un loc de muncă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, instigare la comiterea de infracțiuni și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: