Home / Administratie / Mai există oameni cu suflet mare: ajutor nesperat pentru un fermier căruia i-a ars stâna

Mai există oameni cu suflet mare: ajutor nesperat pentru un fermier căruia i-a ars stâna

Un tânăr fermier din județul Vaslui, care și-a văzut distrusă o mare parte din muncă în urma unui incendiu devastator, a primit zilele acestea un ajutor nesperat din partea unor persoane sensibilizate de acest caz.

Fermierul Marius Bogdan Bejenaru s-a aflat într-o situație deosebit de delicată după ce, pe 31 mai, i-a ars întreaga stână. În urma incendiului au murit 130 de capete din cele 145 de capre mature și 50 de iezi. Omul a înștiințat Direcția pentru Agricultură a Județului (DAJ) Vaslui.

„În urma sesizării, Direcția pentru Agricultură Județeană Vaslui a sprijinit acest caz, prin întreprinderea unor demersuri de diseminare a informației către agenții economici din județul Vaslui, atât din sectorul zootehnic, cât și din cel vegetal, solicitându-le acestora, acolo unde situația a permis, solidarizarea cu cazul expus. De asemenea, a fost contactată persoana prejudiciată, care a fost invitată la sediul instituției, unde au fost purtate conversații pe marginea acestei problematici, ne-a declarat Gigel Crudu, directorul DAJ Vaslui

Ca urmare, o persoană fizică, în nume propriu, i-a oferit 500 de lei. Reprezentanții unei firme din județul Vaslui, care au fost sensibilizați de acest caz, au donat 69 de capre, din care 44 adulte și 25 iezi. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: