Home / Justitie / Mostră de ”bun-simț” la Bârlad: a descărcat gunoiul din portbagaj și l-a depozitat lângă tomberon

Mostră de ”bun-simț” la Bârlad: a descărcat gunoiul din portbagaj și l-a depozitat lângă tomberon

Vrem curățenie, dar să o facă alții! O postare pe un grup de socializare vine cu o nouă dovadă că bunul-simț este o trăire de care unii bârlădeni sunt absolut străini.

Ne place să trăim într-un oraș civilizat, curat și îngrijit, acuzăm autoritățile că nu sunt în stare să să strângă gunoaiele de pe străzi, admirăm aspectul impecabil al orașelor din țările civilizate, dar nu vedem cât de ipocriți suntem. Ne facem că uităm că este, în primul rând, datoria noastră să  păstrăm curățenia și că nu e normal ca cineva să vină să strângă resturile nesimțirii noastre.

Imaginile surprinse de un bârlădean, pe strada Vasile Lupu, arată cum un concitadin al nostru, om cu stare materială bună, după cum indică hainele de pe el și mașina pe care o conduce, descarcă gunoiul din portbagaj și, în loc să-l arunce în tomberon, îl depozitează alături. Grămada de deșeuri din poză este dovada că Bârladul are destui nesimțiți. În tot acest timp, tomberoanele aliniate în șirag sunt goale.

Asemenea scene revoltătoare nu ne fac să ne întrebăm de ce nu fac autoritățile curățenie (pentru că și această acțiune tot pe banii noștri se derulează), ci unde sunt autoritățile competente cu administrarea amenzilor. Există vreun bârlădean care să ia în serios pericolul unei amenzi, iar dacă nu, cine e vinovat? (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasile Pavăl a trasat noile direcții de dezvoltare ale municipiului Vaslui în anul 2020

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: