Home / Justitie / Mostră de ”bun-simț” la Bârlad: a descărcat gunoiul din portbagaj și l-a depozitat lângă tomberon

Mostră de ”bun-simț” la Bârlad: a descărcat gunoiul din portbagaj și l-a depozitat lângă tomberon

Vrem curățenie, dar să o facă alții! O postare pe un grup de socializare vine cu o nouă dovadă că bunul-simț este o trăire de care unii bârlădeni sunt absolut străini.

Ne place să trăim într-un oraș civilizat, curat și îngrijit, acuzăm autoritățile că nu sunt în stare să să strângă gunoaiele de pe străzi, admirăm aspectul impecabil al orașelor din țările civilizate, dar nu vedem cât de ipocriți suntem. Ne facem că uităm că este, în primul rând, datoria noastră să  păstrăm curățenia și că nu e normal ca cineva să vină să strângă resturile nesimțirii noastre.

Imaginile surprinse de un bârlădean, pe strada Vasile Lupu, arată cum un concitadin al nostru, om cu stare materială bună, după cum indică hainele de pe el și mașina pe care o conduce, descarcă gunoiul din portbagaj și, în loc să-l arunce în tomberon, îl depozitează alături. Grămada de deșeuri din poză este dovada că Bârladul are destui nesimțiți. În tot acest timp, tomberoanele aliniate în șirag sunt goale.

Asemenea scene revoltătoare nu ne fac să ne întrebăm de ce nu fac autoritățile curățenie (pentru că și această acțiune tot pe banii noștri se derulează), ci unde sunt autoritățile competente cu administrarea amenzilor. Există vreun bârlădean care să ia în serios pericolul unei amenzi, iar dacă nu, cine e vinovat? (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: