Home / Sanatate / Surpriză! Angajații Spitalului „Elena Beldiman” vor primi tichete de vacanță

Surpriză! Angajații Spitalului „Elena Beldiman” vor primi tichete de vacanță

Una caldă, alta rece! După ce angajații Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad au aflat că din luna august vor primi mai puțini bani, din cauza impozitării cu 41,5% a sumei aferente indemnizației de hrană, zilele acestea au fost informați că vor primi tichete de vacanță.

Deși, în urmă cu câteva luni nici nu se punea problema acordării acestor tichete celor din Sănătate, guvernul a schimbat strategia și s-a gândit să le facă și angajaților din spitale vacanța mai accesibilă. Întâi, au fost distribuit tichete de vacanță angajaților Direcției de Sănătate Publică, iar în perioada următoare voucherele vor ajunge și în posesia medicilor, asistenților medicali și a celorlalți angajați din spitalele publice.

În ceea ce privește distribuirea tichetelor de vacanță la Spitalul „Beldiman”, nu s-a stabilit încă un regulament. Conducerea unității va lua o decizie cât mai curând în acest sens. Evident că primii care vor primi tichetele de vacanță vor fi salariații care și-au programat concediul în luna august. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sectorul zootehnic din județul Vaslui este în pragul falimentului

de Dănuț CIOBANU Crescătorii de ...

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

%d blogeri au apreciat: